2. ožu 2016.

DARIVANJE || Aura Illuminate Me! ZATVORENO!

Drage moje stare i nove čitateljice moram vas obavijestiti da unatoč mojoj volji i želji novih postova neće biti neko vrijeme. Naime, baš kada mi se raspored dosta oslobodio i kada sam osigurala dovoljno vremena za blog NOVI laptop je završio na servisu i nažalost izbrisali su mi se napisani postovi i sređene fotografije. Vjerojatno možete zamisliti koliko sam bila isfrustrirana :/ Jedino što mi je pomoglo da se malo smirim je lutanje po drogerijama, iako ni to nekada nije baš najpametniji odabir za smirenje (živciraju me otvoreni proizvodi, neljubazne prodavačice,...).

Kao što sigurno znate Aura je stigla u Hrvatsku i ja sam naravno u svojim lutanjima navratila do obližnjeg Kozma da vidim zašto su skoro sve Hrvatice poludjele za njom. Dugo sam gledala i isprobavala testere onog mizernog broja proizvoda koji su ostali na policama i zaključila da mi se ništa osim trepavica ne dopada. To se skoro uvijek dogodi kada se oko nečega podigne velika prašina. Prije par dana, kada se ludilo oko Aure smirilo i kada su se police napunile, odlučila sam joj opet dati šansu i sad mi je drago što jesam. Naime kupila sam si Illuminate Me! iluminatoru nijansi Sunlight, i iako sam u početku bila jako skeptična, moram priznati da me je na prvu oduševio. Još je rano za neku detaljnu recenziju pa će ona pričekati, ali obećavam da će se svakako naći na blogu, a u planu mi je napraviti i usporednu recenziju s Rouge Bunny Rogu iluminatorom. Dok se to ne dogodi jedna od vas koja ispoštuje donja pravila ima priliku osvojiti i isprobati spomenuti iluminator ;)


PRAVILA:
1. Lajkati  Facebook stranicu bloga (link)!
2. Lajkati fotografiju koja se nalazi na ovom linku!
3. Podijeliti javno tu fotografiju!
4. U komentaru te fotografije označiti barem jednu osobu za koju mislite da bi joj nagrada mogla biti zanimljiva!

Darivanje završava 16.3.2016. u 20:00 i sudjelovati mogu sve osobe koje ispune uvjete bez obzira na prebivalište. Pobjednicu/ka ću odabrati pomoću neke random aplikacije i objaviti na Facebooku i u ovom postu 17.3. u jutarnjim satima. Nakon toga osoba koja je osvojila nagradu ima 48 sati da mi se javi na Facebook ili na mail d.r.amablogana@gmail.com. Ako to ne učini biram novu pobjednicu.
Sve troškove darivanja snosim ja ;)

Dobitnica je Aneta Služek! Čestitam :* :*

Broj komentara: 8 :

 1. Ajoj... Za nekog tko vrlo ažurno piše postove ;), tvoj gubitak materijala shvaćam kao veliku tragediju! :) Ne ozbiljno. Vidim koji trud ulažeš u fotke i izuzetno mi je žao ako nešto od toga nećemo vidjeti. Šaljem ti veliki virtual hug!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ♥ Dugo mi je trebalo da se pomirim s tom nazovimo je tragedijom i mojoj sreći nije bilo kraja kad sam vidjela da su neke stvari ipak ostale u cloudu ♥

   Izbriši
 2. Drago mi je da nisam jedina s rezervacijom za probleme s novim laptopom ;)
  Držim fige... i sretno ti darivanje :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Nisi nisi :D Sva sreća da je sve ušlo pod garanciju jer bih bankrotirala :D Nadam se da je i tebi sve prošlo ok ;)

   Izbriši
 3. Hvala.
  Javit ću se na FACEBOOK. :)

  OdgovoriIzbriši